אבלים: המשפחה ומושב באר טוביה. ההלוויה תתקיים ביום ה' ה- 01.09.11, בשעה 17.00, בבית העלמין במושב באר טוביה. המנוחה הייתה חברת המושב.
אבלים: המשפחה ומושב באר טוביה. ההלוויה תתקיים ביום ה' ה- 01.09.11, בשעה 17.00, בבית העלמין במושב באר טוביה. המנוחה הייתה חברת המושב.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
תגובה אחת
מותה של גיסתי תמר זולר (ראובני) היכה אותנו בהלם, למרות שהיה עלינו להיות מוכנים נפשית, לאור הסבל הנורא שעברה בתקופה האחרונה.
חשבנו שאיך שהוא "תצא מזה" למרות הביקורים התכופים בבתי החולים.
יוסי לא יכול היה להוציא מילה מפיו כשמסרתי לו בלילה את הודעת צביקה ולירון לא חדלה מלבכות כשקיבלה את ההודעה בבוקר.
אהבתי אותך תמר, את יושרך והפתיחות שלך, לא "שמרת שום דבר בבטן" – כפי שאומרים, וידעתי תמיד מה דעתך ללא כחל ושרק.
תחסרי לנו. בלבנו תשארי לעד ותמיד זכורה לטוב ומשפחתך תהא מאוחדת לעד.