רות סוט ז"ל

אבלים: ביתה: דבי סוט, ביתה: נונה להבי ובני ביתה, בנה: מיקי שחר ובני ביתו, בנה: רמי סווט ובני ביתו. ההלוויה תתקיים ביום ג' ה- 12.07.11, בשעה 16.00, בבית העלמין בקריית שאול, נפגשים בכניסה. יושבים שבעה בבית המנוחה, רחוב הנוטר 12, אפקה, תל אביב.

החברים והגימלאים במשרד ראש הממשלה מנחמים את דבורה סוט על מות אימה.

4 תגובות

  1. דבי,נונה,מיקי ורמי היקרים,

    הצטערתי מאד לשמוע על מות אמכם רות ז"ל.
    אנצור את דמותה לעד בזכרוני כאשה חזקה, אמיצה וישירה.

    אני מצרפת שתי תמונות שסרקתי מתוך אוסף התמונות של אמי לושה טולצ'ינסקי ז"ל. האחת היא של אמכם בצעירותה, והשניה בילדותה יחד עם אחיה.

    שלא תדעו עוד צער,
    חנה אריאלי.

    1. היי חנה'לה
      תודה תודה.
      התמונה עם אברי לא מוכרת!!1
      אנא צרי איתנו קשר.
      בוודאי נעלה זכרונות ילדות משותפות
      נונה

  2. היי חנהלה'
    מצטרפת למה שנונה כתבה. צרי קשר – שלחי דואר אלקטרוני שלך – כי גם לנו יש תמונות של ההורים שלך (אדיק ולושה ז"ל). שוב תודה על התמונות. דבי

  3. אכן אישה יוצאת דופן, אמיצה וגיבורה, שירתה את המדינה בצבא הבריטי במלחמתו בנאצים, שנשאה בדממה את כאבה על נפילת בנה במלחמת יום הכיפורים ולאחר מכן את נפילת נכדה. היא ובעלה צבי היו באמת מלח הארץ הזאת ובזכות כאלה ותעצומות הנפש שלהם יש לנו מדינה לתפארת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *