אבלים: משפחות: שינפלד, רובינשטיין וכץ.
ההלוויה תצא ביום ב' ה- 17.02.14, בשעה 10.15, מבית המנוחה, רחוב בילו 51, תל אביב לבית עלמין קרית שאול, חלקת חסידים, תל אביב.
יושבים שבעה בבית המנוחה, רחוב בילו 51, תל אביב.
המנוחה הייתה בתו של ר' יצחק מאיר הכהן לוין ז"ל, אשתו של ר' משה זאב הלוי שליט"א ונכדתו של מרן האמרי אמת מגור ז"ל.
סמינר למורות ולגננות בית יעקב תל אביב מנחם את רבי משה זאב שינפלד שליט"א, בניו: ר' שבתאי, ר' אברהם מרדכי ובנותיו: גב' רובינשטיין וגב' כץ על פטירת אם המשפחה.
תנועת אגודת ישראל מנחמת את ר' משה זאב הלוי שיינפלד, ר' שבתאי הלוי, ר' אברהם מרדכי הלוי ומשפחות רובינשטיין וכץ על פטירת אם המשפחה.
אבי המנוחה, ר' יצחק מאיר הכהן לוין ז"ל היה נשיא אגודת ישראל העולמית.
אגודת בית המדרש דחסידי גור, בית המדרש רחוב רלב"ח, בית המדרש החדש רח' ירמיהו, וועד בית המדרש והמתפללים מנחמים את הרב משה זאב הלוי שיינפלד ומשפחתו על מות יקירתם.
מוסדות נזר ישראל ע"ש כ"ק מרן אדמו"ר ה"בית ישראל" ז"ל דחסידי גור ראשון לציון, קרית בית אשר מיסודה של הסתדרות פא"י בארץ ישראל, ההנהלה, הרבנים והתלמידים מנחמים את ר' משה זאב הלוי שנייפלד, ר' שבתאי, חבר ההנהלה, ר' אברהם מרדכי והמשפחה על מות יקירתם.
