בצער רב מודיע על מותו של אבי
שלום (שלומקה) כהן ז”ל
שהלך לעולמו בשבת
יושב שבעה בביתי בכרם – מהר”ל
בנו:
עפר כהן (0523753851) נעמי זיו (0522640689)
וילדיהם
בצער רב מודיע על מותו של אבי
שלום (שלומקה) כהן ז”ל
שהלך לעולמו בשבת
יושב שבעה בביתי בכרם – מהר”ל
בנו:
עפר כהן (0523753851) נעמי זיו (0522640689)
וילדיהם
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
2 תגובות
עפר אליק ומתן יקירי. את ההודעה על לכתו של אביכם שלומקה ז״ל קיבלתי מעפר ביום האחרון של השבעה היום יום חמישי בצהריים וניסיתי הכל כדי להגיע אך היו לי כמה סידורים מאד חשובים שהיו בלו״ז הקצר שהיה לי. הגעתי לארץ לפני 3 ימים ואני בעוד שבועיים חוזר לחו״ל והכל דחוס ומבולבל.
צר לי שלא יכולתי לנחם אתכם בנוכחותי. אבא היה אדם גדול חבר טוב ואהוב ואני זוכר את הילדות והנעורים סביבו ותמיד הרגשתי כבן משפחה איתכם ועם דני אחיו שהיה חברי הטוב אבל הזמן עושה את שלו וכל אחד לדרכו. הלוואי ונמצא איזה יום שנוכל כולנו להפגש ולהרגיש כמו משפחה כבעבר. אני מתגעגע ועצוב שלא היה לי את הזמן לראות ולחבק את אבא. כמה אני מתגעגע אליו.
היו חזקים ושמרו על עצמכם ועל אמא עמליה ויותר מכל שמרו על קשר. אוהב ומחבק עוזי. נווה ים.
עופרקה אהוב נפשי וכל משפחתך הנהדרת. שנה עברה לה מאז לכתו של אביך שתמיד אזכור אותו כאדם של טבע מלא בחן וסיפורים שבעצם גדלנו עליהם. הייתי ילד בזמנו ושנים של ניתוק אבל אהבתי אותו ואזכור אותו לעד. הוא חסר לכם אני בטוח אך דמותו איתכם ואיתנו תמיד.נשמתו צרורה בכולנו. דש וחיבוקים לכל השבט. אוהב… עוזי.