אבלים: המשפחה וקיבוץ חניתה.
ההלוויה תתקיים ביום ה' ה- 08.11.12, בשעה 17.00, בית עלמין קיבוץ חניתה.
המנוח היה חבר הקיבוץ.
אבלים: המשפחה וקיבוץ חניתה.
ההלוויה תתקיים ביום ה' ה- 08.11.12, בשעה 17.00, בית עלמין קיבוץ חניתה.
המנוח היה חבר הקיבוץ.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
2 תגובות
ראשית השתתפותי הכנה באבדן של ראש משפחתם אבא ,סבא, סבא רבא ,שלמה.
את האדם הכל כך מיוחד זכיתי להכיר ובהמשך גם להוקיר , עם התמנותי להיות סדרן עבודה בקואופ' גליל מערבי. הקשר המיוחד שנרקם אז (בשנת 1968 ) .אני צוציק בן 28 והנה מצאתי חבר ומורה דרך. הקשר התקיים גם שנים רבות לאחר מכן. זכורה לי בעיקר החוויה של ימי חמישי אחר הצהרים בבית האריזה הכל כך מיוחד הנקי והמטופח , ששומר על הרכוש של המגדלים . או אז בשעה 17:00 שלמה היה מתקשר אלי ומבקש מימני לבוא אליו. שאלה ראשונה הייתה אתה אוכל כבד עוף עם ציפס ומלפפון ועוד מיני ירקות? כמובן שעניתי בחיוב .ואז המשיך ואמר כך : אתה תדאג שהמשאיות תגענה בהקדם , על מנת לשלוח לנמל את משטחי הפרי שהיו בדרוג אחר מהפרי שנשלח עד יום חמישי. לשלמה היה חשוב וכערך עליון לא לוותר לאנשי הנמל ולהעלות את המשטחים לקראת ההפלגה של האניה לאחת ממדינות אירופה. לאחר שנים היה הפרלמנט שגם אליו זכיתי להיות מוזמן ביום שישי אחה'צ.יש לנו אורח כבוד נהג לומר על מי שלא היה מבאי הפרלמנט. בשמחה ובאהבה שלמה הכין לנו אוכל ומזג גם יין , בשילוב הסיפורים בדרכו המאוד מיוחדת .זכור לי שכאשר שבתי הביתה שאלה רעיתי אתה בא איתנו לחדר האוכל ? עניתי אנא אל תדברי איתי כעת על אוכל,,,רק אתמול בבית הקברות שמעתי מעט את סיפורו האישי של שלמה ז'ל .דרך ארוכה עבר הילד בן ה – 14 מאז ועד היום.
אנא ראו בעשייה של אבא, סבא, סבא רבא , נחמה באבדנו , והיו גאים על כך שהיה אדם אהוב כל כך על חבריו הרבים מוקירי זכרו. אהבתי מאוד את האדם המחוספס הזה שלוימה פומרנץ ז'ל,,,
תודה לך עד מאד
רונית