אל"מ צחי בירן (בוכשטבר) ז"ל

צוות ארגון גימלאי צה"ל (ע.ר.) אבל ומנחם את המשפחה על מות יקירם.
המנוח שירת בחיל האוויר והיה תושב פתח תקווה.

14 תגובות

  1. צחי, איש יקר.יצא לי לעבוד איתו יחד בכמה מסגרות (תיל ותע"א). אהבתי את ההומור המושחז שלוואת מבטו הציני משהו על החיים.
    תנוחם משפחתו

  2. צחי הכרתי כחניך בקורס אלק ח"א שם עבר הסברה לח"א. מאז, משך כל שירותו ושירותי בח"א הערכתיו כאדם, מקצוען ידיד, וכמפקד.כך גם לאחר שחרורו כנציג חברת SANDERS בהיותי רמ"ד ורע"ן תמך בכל עניין ולא שקט עד אשר נושא שטפול נסגר לשביעות רצון מלאה!
    יום עצוב לכולנו!

    מתי ליבנה

  3. צחי היה ידידי בשרות בחיל האויר ובעת עבודתנו המשותפת בתעשייה האווירית
    חבר אמיתי, אדם ישר והגון. מילא תפקידים בכירים
    תמיד שמח לעזור ולסייע
    אבדה גדולה למשפחתו ולכולנו
    מאיר ברטוב

  4. הכרתי את צחי שנים רבות, הוא היה מנהל מעולה, מקפיד על תהליכים מסודרים, בעל הגיון חד ונוקב.

  5. מאד מאד מצער לשמוע.

    הכרתי את צחי כמפקד ישיר בבמצ"א 108, כמנהל ישיר באיסטרוניקס ולאחר מכן כחבר.
    הערכתי מאד את כל תכונותיו הייחודיות כאדם ישר, מקצועי וקפדן יחד עם חוש הומור וחברי. היה בעל ידע רב במגוון גדול של תחומים ותמיד נתן עצה טובה.

    יהי זכרו ברוך

  6. צחי בירן היה מפקד [הבסיס] הראשון שלי כקצין צעיר. נוכחותו מרשימה, הן בהיבט הפיסי והן בהיבט האיכותי. דרישותיו גרמו למהפכה ניהולית של ממש. ככל שהוא הקפיד עם הקצינים הבכירים יותר, הוא טיפח ותמך בצעירים. דמותו ודרכו נשארו חקוקים בלבי.
    חבל דאבדין ולא משתכחין. יהי זכרו ברוך

  7. צחי בירן היה מפקד הבסיס שלי בהיותי נגד ותיק בבסיס. אני זוכר אותו כמפקד שדאג לזכויות החיילים עד כדי עימות עם גורמי מטה. מעריך מאוד את יושרו והקפדתו על ניהול מסודר.
    יהי זכרו ברוך

  8. את צחי הכרתי במסגרת פעילות משותפת בתע״א וכחבר משמעותי ופעיל ב ״צוות חדש״. איש עקרונות, חכם וישר. מקצוען,שלו דרך מגובשת. איש צוות הנכון להתגייס לכל משימה, קשה כקלה. חבר להתייעצות ולדרך.
    יהי זכרו ברוך.

  9. היתי מפקד גף תחת פיקודו בתקופה של הכנסת מערכת חדשה בעלת השפעה חלית ובמיוחד שינוי שיטת תיפעולו של הבסיס.
    עלי לציין את דרך חשיבתו,ניהולו ו הוצאתו לפועל של פרוייקט זה תוך שיתופם של ממלא התפקידים ובראיה כוללת לטובת ח"א.
    היה אדם קשוח ,ישר,מקשיב ו במיוחד דאג לפקודיו.
    יהי זיכרו ברוך.

  10. במקרה לגמרי נתקלתי הרגע בידיעה על פטירתו של צחי.צחי היה הבוס והמנטור שלי באיסטרוניקס. סמכותי, ישיר, אמיתי ובעל חוש הומור מיוחד. כמנהל מכירות צעיר בשנת 1983 מאד הערכתי והערצתי אותו כמנהל ואדם מיוחד ומיד הפכתי אותו למניקור שלי.
    עד היום אני זוכר אותו למרות שעברו מעל 30 שנה מאז שעבדנו ביחד.לפני מספר חודשים פגשתי במקרה ברחוב דיזנגוף את ענת ביתו, וניגשתי אליה לשאול לשלומו ולמסור ד״ש
    ואני מקווה שהד״ש הגיע אליו
    יהי זכרו ברוך

    1. היי רודי,
      אם להיות כנה, אינני זוכרת..
      אני מניחה שכשנפגשנו היה בעת המחלה, שכרסמה בו לא רחם.
      בכל אופן, תודה על המילים החמות ?
      רק טוב לך וליקירייך,
      ענת

  11. תודה רבה לכל המנחמים.
    מילותיכם מחממות את ליבנו.
    איריס שדה אור
    הבת של צחי

  12. תודה לכולכם על המילים היפות כן כזה הוא היה והוא חסר מאוד
    אבא מדריך וחבר וסלע חיי
    שרית בירן אהרוני

  13. תודה לכולם על המילים החמות. והכנות. דרכן משתקפת דמותו של אבא כפי שהכרנו אותו – על הקשיחות ועל הרוך. והחוכמה והיושרה.
    תודה
    בריאות לכולם,
    ענת ??

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *