המשפחה מודיעה כי במלאות שנה למותה תתקיים אזכרה לזכרה ביום ו' ה- 08.07.11, בשעה 12.30, בבית העלמין בקיבוץ עינת.
המשפחה מודיעה כי במלאות שנה למותה תתקיים אזכרה לזכרה ביום ו' ה- 08.07.11, בשעה 12.30, בבית העלמין בקיבוץ עינת.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
3 תגובות
יפה שלי,אני מתגעגעת אליך מאוד,חולמת עליך ומחכה לך.החיים קשים מאוד,אין אסון גדול מזה.היית כל עולמי,כל כך מושלמת,מוצלחת בכל מה שעשית,לא זוכרת שום קושי גידולם,תמיד התלוצצנו על זה שלא היו בעיות בגיל ההתבגרות,שלא רצית לטוס למזרח כמו כולם,את מיד אחרי הצבא למדת באוניברסיטה ,עשית תואר שני,נישאת ילדת שלושה ילדים מדהימים.הכל היה כל כך מושלם. מסורה כל כל לילדייך,גאה בהם.אני מסתכלת בילדים ורואה בהם אותך ,נקרעת וכואבת שאת לא יכולה להנות מהם . אין תנחומים לאור שהיה ונעלם,החיים בלעדייך הם כבר לא אותו דבר,אלוהים לקח אליו אוצר גדול,שילוב של חכמה ,כישרון ויופי פנימי וחיצוני נדיר. חכי לי ילדה שלי.
הייתי תלמיד שלך בתיכון שוהם בשנת 2003 ולאחר כמה מספר ששמעתי על פטירתך, נזכרתי בך סתם פתאום באמצע החיים. מורה מקצועית, ישירה, סבלנית, מורה שאוהבת תלמידים שמשקיעים והייתה נשארת הרבה מעבר לזמן השיעור במידה ותלמיד עם כוח רצון היה רוצה עזרה. אני זוכר יום שישי אחד, יומיים לפני מבחן שהחלטת לבוא ולעשות תגבור על חשבונך על מנת לעזור למי שבאמת רוצה להצליח, ואכן באתי לתגבור הזה ועזרת לי כל כך כדי להצליח. לא סתם את אחת המורות הזכורות עליי ביותר ובכל פעם שאת עולה לי בראש, יש לי כאב בלב. לפחות, כתלמיד שלך, שהעריך אותך מאוד, הכתיבה הזאת משמשת לי כסגירת מעגל מסוימת 🙁
תהיה נשמתך צרורה בצרור החיים.
סיגל, אהובת לב.
דמותך מבליחה במוחי מדי פעם. עברו שנים מאז לכתך, אך אישיותך המיוחדת מלאת הרגישות, אהבת האדם, מאור הפנים, האהבה לילדייך ולאבי, ערך החברות שדבקת בו כל כך ויישמת אותו הלכה למעשה, אהבתך את עולם החינוך, מסירותך הבלתי מתפשרת- כל אלה השאירו בלבי חותם עמוק.
מתגעגעת אלייך חברה אהובה.
אודה לך בתוך לבי לעד על שקיבלת אותי בלב פתוח ובנפש חפצה כשהגעתי לחנך בתיכון. נשמה גדולה ומוארת שכמותך.