רות צפור ז"ל

אבלים: בעלה גרשון צפור; ילדיה איילת, ברק, אסף ובועז; ונכדיה תומא, אדם, מאיה וגל.
ההלוויה תתקיים ביום א’ ה-23.9.12, בשעה 14:30, בית עלמין קרית שאול.
ביקורי תנחומים בימים א'-ג' ה-23-25.9.12, בבית המשפחה ברחוב בארי 56, דירה 9, תל אביב.

החברות בחוג לכתיבה יוצרת – דורית זילברמן, אלי לוין, ויולה וירשובסקי, יהודית איסר, חוה אלוני, בתיה כשר, יהודה חיטין, דב שפירא, מרדכי שטרסלר – מנחמים את גרשון והילדים על מות יקירתם.

דקאן הפקולטה לאמנויות וסגל המורים, העובדים והסטודנטים בחוג לקולנוע וטלוויזיה של אוניברסיטת תל אביב מנחמים את אסף צפור על מות אמו.

תגובה אחת

  1. איך להתחיל? הרגע נודע לי.הרגע צלצלו לספר לי שרותי איננה, רק בשבוע שעבר שמעתי ממיה בתי שרותי אושפזה אבל שמצבה קצת הוטב ושמחתי וכעת פתאום כהרף עין היא אינה.
    רותי וגרשון גרים בקומה 5, אני גדלתי בקומה 6, איילת, ברק ואסף הם חלק מנוף ילדותי ברחוב בארי, כל חוויות הילדות שזורות בדברים משותפים לנו ולמשפחת ציפור, רותי קראה לי תמיל'ה, תמיד ידעה להגיד לי את המילה הנכונה ותמיד לתת מחמאה, הפעם האחרונה נדמה לי שנפגשנו הייתה כשירדתי למקלט לראות אותה מציירת ודיברנו המון, אפילו חשבנו לעשות שידוך משפחתי חוצה גבולות צרפת ישראל וצחקנו על זה…….והצחוק שלך עוד מהדהד באוזניי.
    אני יושבת בבית והצער עוטף אותי, נוחי בשלום על משכבך אשה יקרה,אוהבת חיים וברוכת כשרון.
    אוהבת,מחבקת ומחזקת אתכם- גרשון ,איילת, ברק ואסף -שלא תדעו עוד צער ושתנצרו את כל הרגעים היפים עם אימא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *