סרן ד"ר דורון שדה לבן ז"ל

במלאת עשרים וחמש שנים למותו מודיעה המשפחה על אזכרה שתתקיים ביום ד' ה- 15.6.11, בשעה 17:00, בבית העלמין הצבאי, קרית שאול.

המשפחה מודיעה כי במלאות עשרים ושש שנים לנפילת יקירם תתקיים עלייה לקברו ביום א' ה- 03.06.12, בשעה 17.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

במלאת 37 שנים לפטירתו, המשפחה מתייחדת עם זכרו ועולה לקברו ביום שישי 02.06.23, י"ג בסיוון תשפ"ג בשעה 11:00, בבית העלמין הצבאי בקרית שאול.

13 תגובות

  1. במלאות עשרים ושש שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום ד’ ה- 22.05.13, בשעה 17.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

  2. במלאות עשרים ושמונה שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום ד’ ה- 11.06.14, בשעה 17.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

  3. במלאות עשרים ותשע שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום א’ ה- 31.05.15, בשעה 18.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

  4. במלאות שלושים שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום א’ ה- 19.06.16, בשעה 17.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

  5. במלאות שלושים ואחת שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום ד’ ה- 07.06.17, בשעה 18.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

  6. במלאות שלושים ושתיים שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום א’ ה- 27.05.18, בשעה 17.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

  7. במלאות שלושים ושלוש שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום א’ ה- 16.06.19, בשעה 18.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

    1. הכרתי אותו אישית.שירתתי בחר"פ 542.אהבתי אותו מאוד הוא היה גבר שבגברים.הווורינר של פיקוד מרכז.הייתי אז חייל בסדיר.כאב לי לראות אותו מדרדר ונובל. מידי פעם הייתי מסיע אותו מהבית בתל אביב משהו באזור דיזינגוף. אישתו היתה מורידה אותו והייתי מסיע אות לבסיס בשעות הבוקר. בזכותו הרבה פעמים קיבלתי רכב.אהבתי אותו נורא איש נדירשכולם אהבו אותו. אני סוכר גם את הקבורה שלו. המפקדים באוץה תקופה הי. דורון המבורגר.מאוד עצוב מנוחתו עדן יהי זיכרו ברוך

  8. הכרתי אותו אישית.שירתתי בחר"פ 542.אהבתי אותו מאוד הוא היה גבר שבגברים.הווורינר של פיקוד מרכז.הייתי אז חייל בסדיר.כאב לי לראות אותו מדרדר ונובל. מידי פעם הייתי מסיע אותו מהבית בתל אביב משהו באזור דיזינגוף. אישתו היתה מורידה אותו והייתי מסיע אות לבסיס בשעות הבוקר. בזכותו הרבה פעמים קיבלתי רכב.אהבתי אותו נורא איש נדירשכולם אהבו אותו. אני סוכר גם את הקבורה שלו. המפקדים באוץה תקופה הי. דורון המבורגר.מאוד עצוב מנוחתו עדן יהי זיכרו ברוך

  9. במלאות שלושים וארבע שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום ו’ ה- 05.06.20, בשעה 12.00, בית עלמין צבאי קרית שאול
    ברוח הזמן האזכרה תתקיים בחוג המשפחה.

  10. במלאות שלושים וחמש שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום ב’ ה- 24.05.21, בשעה 18.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

  11. במלאות שלושים ושש שנים לנפילת יקירנו נעלה לקברו ביום ב’ ה- 13.06.22, בשעה 18.00, בית עלמין צבאי קרית שאול.

  12. אני מבקש ליצור קשר עם בני משפחתו של דורון שדה לבן בנוגע לסיפור לחימתו ופציעתו של דורון במלחמת יום הכיפורים. יתכן שבידכם נמצא קצה חוט לתעלומה שאני כבר 50 שנה מנסה לברר לגבי הקרב ב9.10.73 בו גם אני לקחתי חלק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *