גלעד אלמגור ז"ל

הנהלת יקבי ירושלים והעובדים מנחמים את משפחת אלמגור על פטירת יקירם.
המנוח היה מנהל השיווק של יקבי ירושלים.

6 תגובות

  1. למשפחת אלמגור היקרה. היתה לי הזכות ללמוד בישיבה התיכונית עם גלעד יקירכם.
    יהודי יקר שהחיוך לא מש משפתיו. מי יתן ולא תוסיפו לדאבה עוד. המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון, אמן.

  2. בס״ד.
    בן דודי היקר. גילעד ז״ל. צר לי עליך אחי.
    בטרם עליתי ארצה. נקטפת בדמי חייך. שיבתי למולדת תהיה שוממת בלעדיך. היו לי תוכניות לשתף אותך בגיבוש המשפחה. רקמתי תוכנית לעלות לישראל ויחד ליצור אחדות. אך רבות מחשבות בלב איש ועצת ה׳ תקום. ת. נ. צ. ב. ה.

  3. בס״ד
    לכל משפחתי היקרה!!! לך דוד שלום חיים. ולך דודה שושנה. בהלם רב בצער וביגון קודר.קיבלתי את הבשורה המרה. על מות בנכם יקירכם בן דודנו יקירנו. גלעד ז״ל. עיני עיני יורדה מים. בדמעות כותבת אני לכם תנחומים. במקום תוכניות לעתיד מאוחד. בעזהי״ת ובלי נדר אמשיך מהיכן שהפסיק להספיק. יודעת אני שגלעד ז״ל שאף תמיד לאחדות המשפחה. אהבת ישראל שהייתה בו למופת. קשה לחשוב שגלעד ז״ל לא איתנו יותר.מילותי אלו זה לא מה שיפחית את הכאב. אין מילים שאכתוב להקל את האבדה. אך אני תפילה לבורא עולם. שינחם אותכם משמים בתוך כל שאר אבלי ציון. וירפא לשברכם. ולא תוסיפו לדאבא עוד. ליבי איתכם תמיד. תתחזקו כולם למען אשתו האלמנה וילדיו היתומים.
    נמשיך בדרך שהתווה לנו. שלכם יוכי.

  4. בס״ד
    שוד ושבר. בהלקח מאיתנו משפחת אלמגור.
    גלעד אלמגור ז״ל שנחטף מאיתנו בפתאומיות.
    האדם הדגול. הנערץ על כל אדם. האיכפתיות שהייתה בך. לכל דבר הקורה במשפחה. שואל ומתעניין. בכל הכנות לעזור ולסייע באהבה ומבלי גבולות. נסיעה לקברות צדיקים באישון לילה. היה דבר של מה בכך. העיקר לתת מעצמך.
    בתי יתומים ואלמנות פקדת. סייעת כפי יכולתך. גלעד היקר ז״ל יצאת מגדרך. והבטחת לאחרונה שתדאג לבת לשידוך הולם. הודעת לכולם. השארת זאת כצוואה. לעזור למשפחה ולא להתנתק. תכננת לאחד את כולם במפגש. רצית שכולם יהיו מאוחדים ומאושרים.
    ריגש אותנו תמיד הארת הפנים. שהקרנת לכולם.
    האהבה שהענקת עם חיבוק רחב למשפחה הענפה. ולמשפחתך הפרטית. ולכלל עם ישראל. הייתה בשביל כולם. בזמן הנכון. במקום הנכון.
    יד ימינם להוריך מוריך. השארת הורים שכולים. אחים. דודים. ובני דודים כאחים. שבורים ודואבים. גלעד ז״ל אל תשכח שם למעלה שהשארת את אשתך אלמנה. ואת ילדיך יתומים. תתפלל לאבי יתומים ולדיין אלמנות שירפא לכל עם ישראל.
    גלעד היקר ז״ל. מי ימלא את החלל שהשארת.
    לא הספקת למנות לנו מורה דרך אחריך. אך כולנו נשתדל ללמוד מהדרך שהתוותה לנו. למרות שאין מי שישווה לך. גלעד ז״ל חבל לנו שאיבדנו אותך. תחסר לנו מאוד אחי. חבל על דאבדין דלא משתכחין.
    דמותך לא תמוש מנגד עיננו.
    תהא נפשך צרורה בצרור החיים.

  5. גלעד היקר לי !
    אני כל כך עצובה שאיבדנו אותך אתה היית הקרן אור שלי בשנתיים האחרונות תמיד רצית לעזור לי להיתקדם לי ולבתי
    ולפני שבוע התראינו באירוע משפחתי ולא הפסקת לדבר איתי על הקידום שלי בחיי העבודה ובזוגיות שרצית לסדר לי.
    שאוכל לבנות בית כשר ונאמן .אמרת לאחיך לדאוג לי לשידוך ולא הבנתי שכניאה אתה משאיר לו תפקיד לאחר מותך.חבל לי כל כך עלייך גלעד אתה היית התקווה שלי .אבל מאמינה שתתפלל עלי ועל כולם מלמעלה וזכותך תגן עלינו .לא נשכח אותך לעולם אתה תמיד תהיה בליבנו זכור לטוב .

  6. בס״ד
    למשפחת ידעי לחתני איתן ני״ו
    שולחת תנחומים בכאב ובצער על הילקח ממכם אביכם שלום ידעי ז״ל. אב מסור ועניו. דואג ומסייע. מתעניין בשלום כולם. ומכבד את הבריות.
    יהי רצון שלא תוסיפו לדאבא עוד. ותתנחמו משמים בתוך כל שאר אבלי ציון.
    תהי נשמתו צרורה בצרור החיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *