המוקד להגנת הפרט אבל על מותו של
דן ביתן ז"ל
חבר הנהלה ותיק שליווה את המוקד ותמך בפעילותו במהלך שלושה עשורים.
ושולחים תנחומים למשפחתו.
המוקד להגנת הפרט אבל על מותו של
דן ביתן ז"ל
חבר הנהלה ותיק שליווה את המוקד ותמך בפעילותו במהלך שלושה עשורים.
ושולחים תנחומים למשפחתו.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
2 תגובות
דן ביתן (בוטקובסקי) ז"ל היה חבר ילדות שלי חבר קרוב אני זוכר עצמי מכתת רגלי לרחוב החבשים שם גר דן עם הוריו שהיו ידידים קרובים להורי.דן נסע לשליחות קצרה לפריז ממש ערב קום המדינה. בשובו הוא הכניס אותי לעולם הספורט הצרפתי ממנו הבנתי מה זה הטור דפראנס ומהו הכדורגל הצרפתי.
המשכנו יחדיןו בעממי ובתיכון אז כבר היינו מרוחקים ודן גם לא היה בתנועה המאוחדת כמו כולנו.אלקה ודן היו הזוג הרציני הראשון של המחזור.שניהם תלמידים מעולים שמגלים התענינות ובקיאות בנבכי הספרות והמוזיקה.
מאוחר יותר כשהייתי בחיים הפוליטיים דן פנה אלי בנושאי תכניות הלימודים במשרד החינוך ולא פעם גם הגיב על הופעות שלי או על מאמרים.
חברותי עם דן נראית רחוקה אבל היא חקוקה בליבי ואני מצר בכל לב על האבדן של דן המוכשר והמיוחד כל כך.
תודה עוזי היקר מאד על מילותיך החמות על דן בעלי. הוא העריך אותך ודבר הרבה פעמים על החברות אתך מאז שהייתם ילדים. דן היה אדם נפלא ומיוחד ואהב את ישראל ולחם לישראל צודקת יותר מכבדת יותר ושוויונית יותר. וכשלון ישראל הורגש אצלו כשלון החלום וההשקעה האינסופית שלו בהשגת שלום וצדק. יהיה זכרו ברוך ושוב תודה על מילותך הכנות והמרגשות כל כך
גרסיאלה ספקטור- ביתן