אבלים: אשתו: עליזה, ילדיו: רבקה ונועם, נכדיו: ענבל, רן, ניצן, איל, נטע, ניב וטל.
ההלוויה תתקיים ביום ה' ה- 06.06.19, בשעה 18.00, בית עלמין בנימינה.
אבלים: אשתו: עליזה, ילדיו: רבקה ונועם, נכדיו: ענבל, רן, ניצן, איל, נטע, ניב וטל.
ההלוויה תתקיים ביום ה' ה- 06.06.19, בשעה 18.00, בית עלמין בנימינה.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
2 תגובות
הוא היה המנטור והגורו שלי בכל מה שקשור לאינטילגנציה רגשית והתנהלות מול אנשים.
באתי הבוקר בטיסה כדי להשתתף בהלוויה וחוזר מחר בבוקר לחו"ל.
מנדל גולדברג היה בעיניי איש ענק. עבדתי תחתיו כשניהל את את מפעל אורדן בטירת הכרמל. מנדל למד אותי איך מנהלים על ידי דוגמא אישית. הציע לי להצטרף עליו לנהל את כח האדם באיטונג.וזה לצערי לא צלח באשמתי. אני מודה גם לא שמרתי על קשר עמו. מ1990.במשך עבודתנו גילינו ששנינו אוהבים מוסיקה קלאסית.
רק הערב גילתי, שמנדל איננו .אין לי מילים לנחמה, לעליזה ולכל המשפחה. תקצר היריעה מלתאר את תכונותיו וכשוריו.אני אנצור את מנדל בלבי עד יומי האחרון. יהי זכרו ברוך.