נחמיה אבירם ז"ל

אבלים: אשתו, בת שבע, בתו, זיוית ונפתלי כהן, נכדיו, ערן ודסי אבירם, איתי כהן, יואב אבירם, נופר ואלעד עמית, עירד כהן.
ההלוויה תתקיים ביום שני 02.01.12 בשעה 11:00 בבית העלמין ירקון שער החסד.
יושבים שבעה בבית משפחת כהן ברחוב ויצמן 18/26 גבעתיים.

"צוות" ארגון גימלאי צה"ל שולח תנחומים למשפחה על פטירתו של סא"ל נחמיה אבירם ז"ל.

2 תגובות

  1. סא"ל נחמיה ז"ל היה מפקדי בשרותי הצבאי בשנים 1969-1970 כמפקד קורס טכני מתקדם בבה"ד 20. לא שמעתי אודותיו מאז שרותי הצבאי ולא היה לנו קשר כלשהו. הערב באופן מאד מוזר , עלתה לי דמותו ביחד עם שמו המלא , הקלדתי את שמו בגוגל ונדהמתי לגלות שהוא ניפטר לפני כ10 ימים בלבד. האם זו הסיבה שדמותו הופיעה..?!
    מצאתי בקורות חייו כי היה חבר פלמ"ח ונולד בוילנה, מקום הולדתו של אבי ולמעשה חלק משורשי שם.
    סא"ל נחמיה, הכרתיו תקופה קצרה לפני כ42 שנה, זמן ארוך מכדי לזכור פרטים אך בבהירות אני כן זוכרת את אצילותו המיוחדת ,טוב ליבו ורגישותו.
    שולחת תנחומים למשפחתו, שלא תדעו עוד צער
    חיה
    13.01.2012

  2. את נחמיה ז"ל פגשתי בבית ההורים בגליל ים. אני מנגנת שם ושרה שירים ותיקים
    שמעלים זכרונות מראשית ימי המדינה שבדרך. די מהר הבנתי שלנחמיה אני צריכה לשיר את שיר הפלמ"ח. השיר התעורר לחיים עבורו ואיתו ואת תודתו על עבודתי
    הוא תמיד אמר בקול גדול ויותר מפעם אחת "את לא יודעת כמה שאת נהדרת".
    השיר בת שבע היה עבור בת שבע אשתו, ז"ל. אי אפשר לשכוח את זקיפות קומתו גם בכסא הגלגלים, את נדיבותו ואת יחסו האוהב לאשתו. נחמיה ובת שבע אצלי בספר השירים לכל מקום שאני הולכת.
    יהי זכרם ברוך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *