שמואל לוינסון ז"ל

ההנהלה והעובדים במרכז למחקר גרעיני שורק אבלים על מותו.
המנוח היה גמלאי המרכז הגרעיני.

3 תגובות

  1. מצתער לקרוא בעיתון על שמואל ז"ל
    ברוך דיין האמת משמיים תנוחמו

  2. שמואליק היה מקצוען בתחום עבודתו, חבר ב״פרלמנט״ העמיתים המכובד שהתכנס בארוחת הצהריים בחדר האוכל (אני כיהנתי בתפקיד היו״ר כי שמי הוא יורם) ואדם מחפש דעת בהיסטוריה אירופית והמזרח. כך מצאנו שטחי השקה לשיחות ולחילופי ידע, בארכיאולוגיה, אמנות, אדריכלות. אני שומר בזכרוני את דמותו.

  3. לפני כנס הגימלאים שהתקיים ביום רביעי 11.11.2015, הצעתי למארגנות בתחום רווחה -אגף משאבי אנוש ומינהל, להציג בפתיחת הכנס את שמות הגימלאים שנפטרו בשנה האחרונה, ואם אפשר, להוסיף מיספר מילים על כל אחד ואחת, כולל תאריכי לידה ופטירה. לצערי ההצעה הזו לא התקבלה. לכן, אני אביא כעת את השמות כפי שמצאתי באתר "אבלים".

    שמואל לוינסון, שמואל כרמונה, יהודה פייס, אלפרד וייספילר, גבריאלה גפני, מנפרד רוזנמן, מיכאל זלצמן, יעקב כהן, מרדכי מלניק, צבי גופר, חיים כהן, רפי ללוז, אנטוניו טובל, ויקטור קפלן, שמעון אזרן, ישראל רוטמן (מנהל ממ"ג), דויד זמיר, יגאל גור.

    כולם – עובדי מינהלה, טכנאים, מהנדסים וחוקרים – תרמו לקידום המדע, המחקר והפיתוח, במיסגרת ממ"ג ובמיסגרות בינלאומיות, כל אחד ואחת במקצועם ובתחום העיסוק שלהם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *