הנהלת משרד הביטחון וארגון גמלאי משרד הביטחון אבלים ומנחמים את המשפחה על מות יקירם.
הנהלת משרד הביטחון וארגון גמלאי משרד הביטחון אבלים ומנחמים את המשפחה על מות יקירם.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
תגובה אחת
מיכאל שלי ז"ל
מיכאל שלי.
את מיכאל הכרתי לראשונה בעקבות פרסום ביד שנייה באינטרנט. בפרויקט "דירה להשכיר".
הבחור הגיע אלי כמו שמישהו שלח לי אותו, אדם כלבבי כבר בפגישתינו הראשונה מצא מאוד חן בעיני.כנראה שגם אני בפניו.אמר לי המקום הזה, לרוחי את זה חיפשתי שלווה ושקט, הרבה ירוק ובעיקר ציוצי הצפרים .השכם בבוקר, ובשעות אחהצ והערב.
שולן עגול ודק בצירה הרחיבו את הדירה משמעותית ונתנה כנראה מרגוע לנפשו ולמיזגו , הנוח.
סיפור חייו היה מרתק ומצאנו הרבה קווי דמיון בחיינו.
היה דינמי ומחפש עניין בכל דבר גם להתנדב שמח בעזרה לתלמידים מתקשים במתימטיקה ובגיאומטריה, וכל מבחן שהשתפר אצל הבנות הללו ובהמשך הצלחה בבחינות שימחו את ליבו כאילו זה עתה אריאלה ממפעל הפיס התקשרה להודיע לו על זכיתו בפרס הנכסף… לא אחת היה מתבדח ואומר לי שחיוך של סיפוק בקרב תלמידיו היו בשבילו הזכייה המיוחלת.
כתוצאה מאי ספיקת כליות נאלץ מספר פעמים בשבוע להירתם למכונת הדיאליזה, ולשוב אחרי מספר שעות עייף אך נינוח חושב על הכיוף הבא לרדת לחוף הים להלך על החול הרך לגלות את צפונות הים ולשוב בהרגשת סיפוק ענקית.
את אהבתו לנכדיו לא הצליח להסתיר איש חם היודע להעניק לכולם בעצה טובה ובחוכמה כבעל נסיון.
היה נחוש להעלות את בת דודתו מאוקרינה , משפחה חד הורית עם שני ילדים שתעלה ארצה והציונות בנשמתו החל לדאוג לקליטתה ולילדיה, לסדר לה עבודה ואולפן ושאר מעשים טובים של צדיק.
נלחם בארץ להשיג תורם וכשהדבר לא עלה בידו , בארץ החל להתכתב באינטרנט עם כל מיני מאכרים ומתווכים עד אשר עלה בידו למצוא תורם, בתורכיה לטוס עימו לתיאלנד ולאחר שהיתה התאמה התבצע הניתוח להשתלת כלייה לשביעות רצונו, הודה לכולם על הסיוע והטיפול המסור וקיווה הפעם להסתער על החיים מחדש. תקוות רבות ואופטימיות ללא תקנה.
אך רצה הגורל אחרת וזיהום קשה שחדר לגופו הכריע אותו בזמן קצר.והיום נקבר, בזכרון יעקב שלו.
אני שב עתה מההלוויה ומתקשה להאמין שמיכאל שלי שכני וחברי הטוב אינינו.
יהי זכרו ברוך
נוח על משכבך בשלום שלום חבר.